..ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΗ ΑΘΕΑΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

ΝΕΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

 



 
 

 
Μια Πύλη στην καρδιά κάθε Δίνης. Η κεντρική ιδέα της Κοσμικής Βιοδυναμικής.
Η εκτυφλωτική καρδιά της Δίνης, όπως μας την δίδαξε ο Γιώργος Μπαλάνος, δεν θα μπορούσε παρά να μας εμπνεύσει για άλλη μια φορά να στροβιλιστούμε στη Γνώση.
Παλιοί αλλά και πολλοί νέοι συνεργάτες, με τους οποίους βαδίζουμε στο Μονοπάτι της Αναζήτησης χωρίς παρωπίδες και προκαταλήψεις, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να βαδίσουμε και πάλι σε Δρόμους Δύναμης.
 
VORTEX, λοιπόν! Μια νέα έντυπη κυκλοφορία, μια Περιοδική Έκδοση Γνώσης ουσίας. Vortex, η τρίτη λατινική λέξη που περιγράφει πτυχές της Μορφοδιάταξης, μαζί με το Locus-7 και το Nimbus. Ένα σύμβολο για εμάς, που φιλοδοξούμε να γίνει σημείο αναφοράς και για σας, για ακόμα περισσότερους Ελεύθερα Σκεπτόμενους Αναζητητές.

Και αν με το Νimbus καταφέραμε σε σεβαστό βαθμό να γίνουμε Αιρετικοί Διαμορφωτές της Πραγματικότητας, ξέροντας ότι η διαδρομή αυτή δεν μπορεί ποτέ να έχει τέλος, δίνουμε τη σκυτάλη στο νέο μας εγχείρημα, και σας προσκαλούμε στο δρόμο μας, πιο σωστά σας προσκαλούμε να αφεθείτε στη Δίνη της Γνώσης
 
Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η κυκλοφορία του πρώτου τεύχους μας, ενώ ήδη ετοιμάζεται το δεύτερο που θα κυκλοφορήσει σε εύθετο χρόνο.
Αρχισυντάκτης θα είναι ένας τρίτης γενιάς αναζητητής, αληθινός ερευνητής και αρθρογράφος, ο Γρηγόρης Τσουκαλάς, ο οποίος εκτός από την Έρευνα του Παράξενου ασχολείται και με μια τρομερά ενδιαφέρουσα πτυχή δράσης και γνώσης, που θα ανακοινωθεί σε λίγες μέρες.
Μαζί και μια πληθώρα εξαιρετικά ενδιαφερόντων ανθρώπων που μοιράζονται μαζί μας γνώσεις και ιδέες.